СПІЛЬНО БАЧЕННЯ  ::  ІНОЗМІ
Переклади, аналітика, моніторинг - Україна (і не лише) очима іноземних ЗМІ
         Головна        
        Політика        
      Human rights      
  Міжнародні відносини  
        Культура        
          Спорт         
        Більше...       

Знайдено на сайті:Het Nieuwsblad
Мова:19 (Dutch / Nederlands)
Заголовок:

Hier maken ze zich al klaar voor het EK: “Schermen kunnen niet groot genoeg zijn om de Rode Duivels te zien spelen, er zit zelfs een gigascherm van 28 vierkante meter tussen”

Резюме:

De wedstrijden van de Rode Duivels op het Europees Kampioenschap worden op heel wat plaatsen in onze regio op groot scherm uitgegeven. De schermen gaan van groot, over groter tot grootst. Wij pikten er al enkele uit.

In Steenhuffel (Londerzeel) slaan vzw De Kampanje en BOS Events de handen in elkaar om weer een EK-Dorp in te richten op de terreinen van De Kampanje in Steenhuffel. “De supporters kunnen de uitzending van de wedstrijden gratis volgen op een megascherm van maar liefst 28 vierkante meter aan een gigantische kraan van Sarens”, zegt voorzitter Pieter Sarens van de Kampanje.

“Er wordt ook een kids-zone ingericht, zodat ook de kleinsten de wedstrijden goed kunnen volgen. Er is tevens randanimatie. Afspraak aan de Kampanje aan de Brouwerijstraat 10 in Steenhuffel op maandag 17 juni van 17 tot 22 uur, zaterdag 22 juni vanaf 20 uur tot middernacht en woensdag 26 juni vanaf 17 uur tot middernacht.” (Lees verder onder de foto)

In Strombeek-Bever (Grimbergen) slaan drie Strombeekse verenigingen de handen in elkaar. Ze zorgen samen voor een groot scherm tijdens het Europees Kampioenschap voetbal op maandag 17, zaterdag 22 en woensdag 26 juni vanaf 17 uur. Het groot LED-scherm zal geplaatst worden op het terrein achter de gemeentelijke loods.

Het initiatief van Jeugdhuis De Duif, Scouts & Gidsen Strombeek en Strombeekse Jongeren biedt plaats aan 200 mensen. Voor en na de wedstrijden van de Rode Duivels zal er randanimatie zijn met drankjes, hamburgers en muziek. Zaterdag 22 juni voorziet de organisatie overigens ook een volledige totaalbeleving met verschillende activiteiten doorheen de namiddag. Indien België de groepsfase overleeft, zendt de organisatie ook de andere wedstrijden van de Rode Duivels uit.

Tribune

Nog in Grimbergen kan je op 22 juni voor de tweede groepswedstrijd van de Rode Duivels terecht in de kantine en tribune van Prinsenbos. Daar zendt KSC Grimbergen de wedstrijd op groot scherm live uit. Iedereen is er vanaf 18 uur welkom om te genieten van een sfeervolle avond en te supporteren voor de Rode Duivels.

De EK-groepswedstrijden van de Rode Duivels tegen Roemenië en Oekraïne vallen in Opwijk binnen de kermisweek en worden dan ook op groot scherm uitgezonden. Zo kan je de wedstrijd van zaterdag 22 juni bekijken op groot scherm op het kerkplein en op de binnenkoer van het Hof ten Hemelrijk; de wedstrijd van woensdag 26 juni zal in de arena en op de binnenkoer van het Hof ten Hemelrijk op groot scherm te zien zijn.

EK-dorp

In Meise wordt er door Meise Boven een EK-dorp met drank- en eetstanden aan de kerk van Meise ingericht tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels.

In Wemmel verwacht Parking W op het grasplein voor het gemeentehuis net zoals de vorige voetbalkampioenschappen veel volk tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels. De opbrengst gaat naar de helpende verenigingen. De organisatie roept ook op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

 

Посилання:https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240611_92813459
google translate:  переклад
Дата публікації:11.06.2024 10:20:00
Автор:
Url коментарів:
Джерело:
Категорії (оригінал):
Додано:11.06.2024 12:00:38
Статистика
За країною
За мовою
За рубрикою
Про проект
Цілі проекту
Приєднатися
Як користуватися сайтом
F.A.Q.

Спільнобачення.ІноЗМІ (ex-InoZMI.Ruthenorum.info) розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації, тож використання матеріалів, розміщених на сайті - вільне за умов збереження авторства та наявності повного гіперпосилання на Рутенорум (для перекладів, статистики, тощо).
При використанні матеріалів іноземних ЗМІ діють правила, встановлювані кожним ЗМІ конкретно. Рутенорум не несе відповідальності за незаконне використання його користувачами джерел, згадуваних у матеріалах ресурсу.
Сайт є громадським ресурсом, призначеним для користування народом України, тож будь-які претензії згадуваних на сайті джерел щодо незаконності використання їхніх матеріалів відхиляються на підставі права будь-якого народу знати, у якому світлі його та країну подають у світових ЗМІ аби належним чином реагувати на подання неправдивої чи перекрученої інформації.
Ruthenorum/Спільнобачення Copyleft 2011 - 2014