Знайдено на сайті:Bold.dk
Мова:6 (Danish / dansk)
Заголовок:

Knivskarpe walisere bankede tandløse Irland

Резюме:Wales fik en fremragende optakt til søndagens kamp mod Danmark, da waliserne onsdag smadrede Irland med 4-1 i deres første opgør i Nations League. Onsdag aften var der lagt op til et spændende nabo-opgør i det britiske, hvor Wales på hjemmebane tog imod Irland i deres første opgør i Nations League. Hjemmeholdet stillede til start med et særdeles slagkraftigt mandskab, men det lignede på forhånd, at meget af det offensive spil skulle gå gennem stjerneduoen Aaron Ramsey og Gareth Bale, og det skulle vise sig at holde stik. Efter bare seks minutters spil var det dog Joe Allen, der med en flot aflevering fandt Tom Lawrence inde i feltet, og offensivspilleren sparkede iskoldt bolden i nettet til walisisk 1-0-føring. Godt ti minutter senere var det Real Madrid-stjernen Gareth Bales tur til at brilliere. Han pillede flot en lang aflevering ned med brystet, og efter et par karakteristiske træk ind i banen smadrede han kuglen op i det lange hjørne. 2-0 til Wales. Arsenals Aaron Ramsey ville dog også lege med, og efter 37 minutter modtog han bolden inde i feltet. Midtbanespilleren var egentlig omgivet af to irske forsvarsspillere, men med en fræk afslutning ved nærmeste stolpe gjorde han det til 3-0. Dermed kunne Irland-mandskabet gå i omklædningsrummet med en dårlig fornemmelse og et svidende nederlag under opsejling, men Wales havde bestemt ikke tænkt sig at stoppe ved 3-0. Ti minutter i anden halvleg gjorde Connor Roberts det nemlig til 4-0 med en velplaceret halvflugter fra kanten af feltet. Midtvejs i anden halvleg fik Irland pyntet lidt på resultatet, da Aaron Ramsey totalt upresset faldt og mistede bolden som bagerste mand, hvilket gav Shaun Williams en friløber, der sikkert blev udnyttet til en reducering. Yderligere scoringer faldt der aldrig i kampen, og derfor vandt Wales en knusende sikker 4-1-sejr over Irland og fik dermed en særdeles optimal generalprøve til søndagens landskamp mod Danmark. Andetsteds vandt Ukraine en sen 2-1-sejr over Tjekkiet.
google translate:  переклад
Дата публікації:06.09.2018 23:41:24
Автор:Martin Schmidt