СПІЛЬНО БАЧЕННЯ  ::  ІНОЗМІ
Переклади, аналітика, моніторинг - Україна (і не лише) очима іноземних ЗМІ
         Головна        
        Політика        
      Human rights      
  Міжнародні відносини  
        Культура        
          Спорт         
        Більше...       

Автор: Валерій Дротенко 
Система ЗМІ у Швейцарії (2013)
06.03.2013 12:59:27

Щойно вийшла книга  за авторством одного з провідних членів Інституту публіцистики та вивчення ЗМІ Цюриського університету Матіаса Кюнцлера.

Як пишеться на обкладинці, ЗМІ у Швейцарії стоять перед тими ж викликами, що й у інших країнах: газети й журнали втратили рекламні бюджети, скорочення та закриття редакцій. Водночас, інтенет-ЗМІ та переглянутий закон про радіо- та ТБ-мовлення відкривають нові ніші.

Цитати:

"Як і будь-яка мала країна, Швейцарія надзвичайно залежна від зовнішньої торгівлі, відтак - дуже відкрита, у т.ч. й до усіх глобальних зрушень. Позитивним боком є той факт, що вона мало не очолює усі передові тенденції, у т.ч. й у сфері ЗМІ".

Назви деяких розділів: 

  • Малодержавність: наслідки  незначного обсягу ринку;
  • Відносини між ЗМІ та політикою;
  • Публічна ЗМІ-корпорація "Швейцарське радіо та  телебачення";
  • Типологія приватних постачальників радіо- та ТБ-контенту;
  • ЗМІ-пропозиція та попит на ЗМІ;
  • Структурні зрушення на радіо та телебаченні;
  • тощо...
Вочевидь, книга буде корисною й цікавою не лише медійникам, а й зовнішньополітичним експертам, студентам германістики та іншим читачам. 

Попередній перегляд та відомості про книгу доступні на сторінці видавництва





Статистика
За країною
За мовою
За рубрикою
Про проект
Цілі проекту
Приєднатися
Як користуватися сайтом
F.A.Q.

Спільнобачення.ІноЗМІ (ex-InoZMI.Ruthenorum.info) розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації, тож використання матеріалів, розміщених на сайті - вільне за умов збереження авторства та наявності повного гіперпосилання на Рутенорум (для перекладів, статистики, тощо).
При використанні матеріалів іноземних ЗМІ діють правила, встановлювані кожним ЗМІ конкретно. Рутенорум не несе відповідальності за незаконне використання його користувачами джерел, згадуваних у матеріалах ресурсу.
Сайт є громадським ресурсом, призначеним для користування народом України, тож будь-які претензії згадуваних на сайті джерел щодо незаконності використання їхніх матеріалів відхиляються на підставі права будь-якого народу знати, у якому світлі його та країну подають у світових ЗМІ аби належним чином реагувати на подання неправдивої чи перекрученої інформації.
Ruthenorum/Спільнобачення Copyleft 2011 - 2014